Uw kind inschrijven?

U wilt uw kind aanmelden voor onze school? Daar zijn wij natuurlijk blij mee. Om alle inschrijvingen goed te laten verlopen, volgen wij altijd de onderstaande inschrijfprocedure.

 

Stap 1: Voor een afspraak om een intake-gesprek met directie te hebben, kunt u contact opnemen met de directeur op telefoonnummer 06-12802330. Voorafgaand aan deze intake kunt u het leerling-inschrijfformulier invullen en meenemen naar het gesprek. Dit formulier kunt u op school krijgen of hier van de website halen.

 

Stap 2: Het intake gesprek zal plaatsvinden met de directeur van de school. U wordt dan geïnformeerd over de gang van zaken binnen de school en krijgt een kijkje in de school zelf.

 

Stap 3: Na dit gesprek wordt de inschrijving van uw kind besproken met ons zorgteam. Na akkoord van dit team wordt de inschrijving definitief.

 

Stap 4: Uw zoon of dochter ontvangt een uitnodiging voor een of enkele kijkochtenden. Deze zullen plaatsvinden voorafgaand aan de eerste schooldag. Zo krijgt uw kind alvast een beeld van onze school en kan het kennismaken met zijn of haar klasgenootjes.

 

Stap 5: Uw zoon/dochter kan vervolgens op de afgesproken eerste schooldag definitief beginnen. Ongetwijfeld het begin van een mooie en leerzame schooltijd!

 

Heeft u vragen over de inschrijving of de te volgen stappen? Neemt u dan even contact met ons op. Wij helpen u graag verder.